Reklama
 
Blog | Jiří Němčík

Sraz blogerů a blogless tvorů

rád bych se připomněl s akcí, která se nezapomenutelně zapíše do análů blogů respektu. nebo do kanálů. jeden nikdy neví.

všechno se odehraje 8.10. v café v lese. prostor je rezervován, rozervanci vítáni. kravaty potlačeny na nutné minimum. přístup zdarma, pivo mají třeboňský, vodku russian standard. kdo chce, může mi koupit panáka anebo ne.

co se týče programu, tak kdo na to bude mít koule, může usednout za mikrofon a přečíst nějaký svoje věci. kdo nebude chtít koule hledat, může jen tiše chlastat nebo na předčítající házet rajčata a jiný donesený zemědělský produkty.

dále je v programu dýdžej roman zelenák, který bude hrát atmosférické věci. aspoň to slíbil. kdyby se nedostavil, pustim do aparatury sex pistols nebo rage against the machine nebo doors nebo nicka cavea nebo toma waitse. podle převládajících nálad.

Reklama

některý se mezi sebou už známe, ale některý se ještě neznáme, takže se tam poznáme a začneme se snášet nebo nesnášet o to víc. já myslim, že tohle by moh bejt začátek dobrýho přátelství.

a jestli ne, tak sem nikdy neviděl casablancu.

slíbil jsem majiteli hospody, že nás přijde hodně. tak mě nezklamte. jinak ty objednaný sudy budu muset vypít sám a to by mě zruinovalo.

kdyby se chtěl dostavit někdo z redakce se šekem,  kterej zamázne půl útraty, bude vítán.

taky fotky by moh někdo udělat.

a ostudu.

no jak už to na takovejch akcích bejvá.

kdo je mimopražskej, ať si vezme spacák a karimatku a bude spát u mě na parketách, který neviděly lak už 50 let.

nebo pod okny mám takovej parčík se sukulenty.

tak se budu těšit.

na vás.

howgh.

p.s. sejdeme se v montauku a taky v diskuzi.