Reklama
 
Blog | Jiří Němčík

Setkání blogerů a blogless Praha 2011

Ivan D. Tady jednou psal něco o tom, že je to moc hezký, jak si tu všichni publikujem ty svoje kraviny, ale že nic nevynahradí osobní setkání, kde si můžem pěkně naživo otlouct paroží, protože přes ty diskuze vypadaj moc neotlučitelně a nikdo nikdy neuzná, že nemá pravdu, zatimco v živym dialogu se to někdy stává, hlavně když má jeden pár piv a dostal zálusk na fernet.

Živý setkání není jako mluvící hlavy v televizi. Prostě je to naostro a nejednomu dojde, že nejenom sovy, ale i blogeři nejsou tim, čim se zdají být. Připadá mi, že tenhle kmen to sakra potřebuje, nějaký takový stmelení, možná je to jen výplod mojí pošahaný mysli, ale třeba je nás víc pošahanejch, to se právě zjistí níže v diskuzi.

 

Jde zhruba o to, že je tu nějakej prostor, kterej by se dal zarezervovat, trochu androš, ale dostatečně intelektuální, aby se v něm daly číst nějaký texty, někdo přitáhne kytaru, jinej bonga, další zas kostku hašiše, to už by se vidělo a navíc tam maj neokoukaný pivo za vcelku rozumnou cenu (pro ID – no jo za 19 vočí to ale není)a vůbec je to tam těžce v pohodě.

Reklama

 

Café v lese se to jmenuje. Ve fotogalerii to zas tak androšsky nevypadá, ale nedejte se zmást, je to moc příjemnej podnik s otevřenou zavíračkou.

 

Tam bych dohodnul takovou menší akci, předběžně počítam s tim, že já a několik dalších blogerů by mohlo číst nějaký nevydaný texty, pařit a dělat blbiny (takhle z fleku mě napadaj kotouly vpřed a vzad nebo pogo, když si zajistim dýdžeje, kterej bude pouštět RATM a Sex Pistols nebo Nirvanu).

 

Prostě bych o tom rád viděl pod timhle článkem diskuzi, která by vedla k zarezervování nějakýho termínu v Kafárně(o to bych se postaral já)a dalšímu srazu blogerů bo už dlouho žádnej nebyl.

 

Kdyby se náhodou přichomejtnul nějakej mimopražskej, no problem, u mě na podlaze je místa tak pro 4 skromný punkery se spacákem a karimatkou.

 

Předpokládam, že část z vás se kultivovaně odebere domů po 4 pivech, pankáči mojí krevní skupiny pak potáhnou Vršovicema, budou řvát a rvát se se slávistama a nakonec možná ani nebudou potřebovat nocleh u mě, protože se necháme svorně zabásnout na 24 hodin na služebně MP.

 

Zvaný jsou samozřejmě i blogless, který mají co říci a nebojí se přijít bez saka a kravaty. Myslim, že by to mohlo bejt velký. Předčítat budu ze svýho budoucího románu (kerej vyjde počítam v tomhle mileniu)a ostatní ať si předčítaj z čeho chtějí.

 

Pro Kateřinu S. – Tequilu tam maj!

 

Diskuze zahájena právě teď.

 

A nebojte se, ve skutečnosti fakt většina z nás nekouše a vůbec sme hrozně příjemný lidi. Mně třeba teď zrovna nasadili Prozac, takže ani nebudu moc pít a slibuju, že povim nejmíň dva vtipy, který nebudou skoro vůbec sprostý a politicky nekorektní.

 

Howgh.

 

P.S. Kdo klikne na karmu, tomu nekoupim panáka a ten, kdo přijede autem platí panáka mně a bude přísahat na můj bicykl, že kolo je lepší dopravní prostředek… tramvaje, zvláště ty noční, jsou tolerovaný…